Zverejnili trailer seriálu Urban Myths

NETKY.SK • 11 Január 2017, 11:19 • 2 min
Zverejnili trailer seriálu Urban Myths

BRATISLAVA - Tvorcovia pripravovaného seriálu s prvkami satiry Urban Myths zverejnili prvý trailer projektu.

slovakia

left justify in out

 V 50-sekundovej novinke je možné vidieť ukážky z niekoľkých scén, v ktorých sa objavili Eddie Marsan ako Bob Dylan, Ben Chaplin ako Cary Grant, Aidan Gillen ako Timothy Leary, David Threlfall ako Samuel Beckett, Iwan Rheon ako Adolf Hitler, Rupert Grint ako Hitlerov kamarát, Stockard Channing ako Elizabeth Taylor, Brian Cox ako Marlon Brando alebo Joseph Fiennes ako Michael Jackson.

 

 

Seriál britskej televíznej stanice Sky Arts ponúkne osem 30-minútových epizód, ktoré sa budú zameriavať na rôzne príbehy spomínaných i ďalších známych osobností, ako napríklad Muhammada Aliho v podaní Noela Clarka. Štyri epizódy režíroval Ben Palmer.

 

V jednej z častí napríklad hľadá muzikant Bob Dylan (Eddie Marsan) Davea Stewarta zo skupiny Eurythmics, pričom nájde dom, v ktorom býva Stewartov menovec. Jeho manželka pozve Dylana na čaj a čakajú na príchod muža. Ďalšia epizóda sa zameriava na Michaela Jacksona (Joseph Fiennes), Elizabeth Taylor (Stockard Channing) a Marlona Branda (Briana Coxa), ktorí v aute opúšťajú New York po teroristických útokoch z 11. septembra 2001. Seriál bude obsahovať aj epizódu, v ktorej Muhammad Ali (Noel Clark) odhovorí istého muža od samovraždy. Sky Arts uvedie Urban Myths 19. januára.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona