Zverejnili trailer prvého samostatného filmu zo sveta Star Wars

NETKY.SK • 7 Apríl 2016, 16:06 • 2 min
Zverejnili trailer prvého samostatného filmu zo sveta Star Wars

NEW YORK - Tvorcovia snímky Rogue One zverejnili prostredníctvom služby YouTube trailer očakávaného filmu.

slovakia

left justify in out

Titul v réžii Garetha Edwardsa príde do kín ako prvý z plánovaných samostatných filmov zo sveta Star Wars. Príbeh novinky sa bude odohrávať pred udalosťami z filmu Hviezdne vojny IV - Nová nádej (1977) a priblíži skupinu rebelov, ktorí sa pokúsia ukradnúť plány Hviezdy smrti. Divákom a diváčkam sa v snímke predstavia Felicity Jones, Forest Whitaker, Diego Luna, Mads Mikkelsen či Ben Mendelsohn. Film sa má do slovenských kín dostať 15. decembra.


Okrem spomínanej snímky vzniká film o zážitkoch mladého pašeráka Hana Sola, ktorého v pôvodnej sérii stvárnil Harrison Ford. Réžie sa ujali Phil Lord a Christopher Miller, ktorí snímku nakrútia podľa scenára Lawrencea Kasdana a jeho syna Jona Kasdana. Film by mali uviesť do amerických kín 25. mája 2018. V súčasnosti spoločnosť Disney nakrúca aj ôsmu epizódu pôvodnej vesmírnej ságy. Titul v réžii Riana Johnsona by mal mať svetovú premiéru 15. decembra 2017.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies