Zverejnili trailer pokračovania komédie Zoolander

NETKY.SK • 18 November 2015, 17:32 • 2 min
Zverejnili trailer pokračovania komédie Zoolander

BRATISLAVA - Tvorcovia snímky Zoolander 2 zverejnili prostredníctvom služby YouTube trailer očakávaného filmu.

slovakia

left justify in out

V pokračovaní úspešnej komédie z roku 2001 budú Derek Zoolander a Hansel hľadať vraha najkrajších ľudí sveta. Úlohy spomínaných modelov si v novinke zopakovali Ben Stiller a Owen Wilson. Ako módny magnát Jacobim Mugatu sa opäť predstaví Will Ferrell. Okrem toho vo filme budú môcť diváci a diváčky vidieť Penélope Cruz, Kristen Wiig, Benedicta Cumberbatcha či Justina Biebera. Film režíroval Ben Stiller podľa scenára Justina Therouxa. Snímka sa do slovenských kín dostane 18. februára.

 


Komédia Zoolander priniesla bláznivý príbeh zo sveta módy, v ktorom proti sebe stoja úspešní manekýni Derek Zoolander a Hansel. Keď sa skorumpovaní podnikatelia v oblasti módy rozhodnú využiť Zoolandera pri atentáte na malajzijského premiéra, je to práve Hansel a novinárka Matylda (Christine Taylor), kto ho môže zachrániť. Snímka, v ktorej sa objavilo mnoho slávnych osobností zo sveta módy a šoubiznisu, zaznamenala veľký úspech. Film nakrútil Ben Stiller, pričom sa s Drakeom Satherom a Johnom Hamburgom podieľal aj na scenári.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies