Zverejnili trailer miniseriálu Guerrilla

NETKY.SK • 10 Január 2017, 14:47 • 2 min
Zverejnili trailer miniseriálu Guerrilla

BRATISLAVA - Britská televízia Sky Atlantic zverejnila prostredníctvom služby YouTube trailer miniseriálu Guerrilla.

slovakia

left justify in out

Minútová ukážka predstavuje zamilovaný pár, ktorý v 70. rokoch minulého storočia v Londýne oslobodí politického väzňa a vytvorí radikálnu podzemnú bunku s cieľom posilnenia vplyvu etnických menšín. V úlohách ústrednej dvojice sa predstavia Freida Pinto a Babou Ceesay a okrem nich si v projekte zahrajú aj Rory Kinnear, Zawe Ashton či Idris Elba, ktorý je zároveň jedným z jeho výkonných producentov.

 

 

Novinka bude mať šesť epizód, pričom scenár väčšiny z nich napísal John Ridley. Ten aj režíroval prvé dva a posledný diel. O zvyšné epizódy sa postaral Sam Miller, ktorý sa podieľal napríklad na seriáli Luther (2010 - 2015) v hlavnej úlohe so spomínaným Elbom. Seriál bude mať vo Veľkej Británii premiéru 13. apríla, v USA ho zase bude od 16. apríla vysielať televízia Showtime.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies