Zverejnili trailer filmu Unbroken o olympionikovi Zamperinim

NETKY.SK • 12 Júl 2014, 13:19 • 2 min
Zverejnili trailer filmu Unbroken o olympionikovi Zamperinim

USA - Spoločnosť Universal Pictures zverejnila prvý oficiálny trailer filmu Unbroken americkej herečky a režisérky Angeliny Jolie.

slovakia

left justify in out

Snímka zachytáva životný príbeh nedávno zosnulého olympijského bežca a vojnového zajatca Louisa Zamperiniho, ktorý počas vojny prežil haváriu lietadla a 47 dní strávil na mori v záchrannom člne. Následne ho našli Japonci a dostal sa do zajateckého tábora, kde strávil dva roky. Zažil tam neľudské zaobchádzanie a kruté fyzické týranie. Neskôr ho prenasledovali nočné mory a mal psychické problémy. Nakoniec sa ale obrátil na Boha a svojim trýzniteľom odpustil. Jeho život opísala Laura Hillenbrand v knihe Nezlomený, ktorá vyšla v slovenskom preklade v roku 2012. 

 

Publikácia slúžila ako predloha scenára, na tvorbe ktorého sa podieľali aj Richard LaGravenese, William Nicholson a bratia Joel a Ethan Coenovci. Zamperiniho stvárňuje Jack O'Connell, pričom členmi hereckého obsadenia sú aj Domhnall Gleeson, Garrett Hedlund, Jai Courtney, Luke Treadaway, Alex Russell alebo japonský hudobník Miyavi. Slovenské kiná by mali snímku uviesť začiatkom budúceho roka. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies