Zverejnili teaser trailer štvrtej sezóny seriálu Sherlock

NETKY.SK • 25 Júl 2016, 12:42 • 2 min
Zverejnili teaser trailer štvrtej sezóny seriálu Sherlock

NEW YORK - Tvorcovia kriminálneho seriálu Sherlock (2010) zverejnili na festivale Comic-Con v San Diegu teaser trailer nadchádzajúcej štvrtej sezóny.

slovakia

left justify in out

Jedenapolminútová ukážka, v ktorej sa okrem hlavných hrdinov ukázal aj zatiaľ neznámy zloduch v podaní Tobyho Jonesa, je dostupná aj prostredníctvom služby YouTube. Vo videu tiež možno vidieť Sherlockovho úhlavného nepriateľa Moriartyho, pričom ukážky naznačujú, že sa seriál bude odohrávať aj mimo Londýna, kde titulný hrdina rieši väčšinu svojich prípadov. Štvrtá séria obľúbeného projektu sa dostane na televízne obrazovky v roku 2017.


Seriál Sherlock, ktorého tvorcami sú Steven Moffat a Mark Gatiss, preniesol hrdinu kníh Sira Arthura Conana Doyla, detektíva Sherlocka Holmesa, z prelomu 19. a 20. storočia do súčasnosti. Tretiu sériu vysielala televízia BBC po dvoch rokoch čakania v januári 2014. Tento rok v januári sa na obrazovky dostal špeciál s podnázvom The Abominable Bride.

 

Nakrúcanie dlho spomaľovala predovšetkým pracovná zaneprázdnenosť oboch predstaviteľov hlavných úloh, Benedicta Cumberbatcha (Holmes) a Martina Freemana (Watson). Seriál predvlani získal sedem cien Primetime Emmy vrátane trofejí pre Cumberbatcha a Freemana a taktiež pre Moffata v kategórii Najlepší scenár miniseriálu, televízneho filmu alebo dramatického špeciálu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona