Zverejnili teaser trailer snímky Transformers: Posledný rytier

NETKY.SK • 6 December 2016, 14:11 • 2 min
Zverejnili teaser trailer snímky Transformers: Posledný rytier

LOS ANGELES - Spoločnosť Paramount Pictures zverejnila oficiálny teaser trailer piateho filmu zo série Transformers s podtitulom Posledný rytier.

slovakia

left justify in out

Video sa na verejnosť dostalo deň po tom, čo režisér Michael Bay oznámil dokončenie nakrúcania snímky. Dvaapolminútové video obsahuje ukážky z bitky v stredovekom Anglicku, obdobia druhej svetovej vojny až po súčasnosť, pričom v každom konflikte bojujú aj ľudia aj mimozemskí roboti. Okrem toho možno vidieť ďalšiu hrozbu z vesmíru, ktorej musí ľudstvo čeliť. Komentár o ich spoločnej vojne do klipu narozprával Anthony Hopkins, ktorý si v snímke zahral.

 

 

Transformers: The Last Knight je Bayov posledný film zo série, na ktorom sa podieľal ako režisér. Svoje úlohy si zopakujú Mark Wahlberg, Josh Duhamel, Tyrese Gibson, John Turturro a Stanley Tucci. Okrem nich si v snímke zahrajú aj Laura Haddock, Isabela Moner či Jerrod Carmichael. Slovenská distribučná premiéra snímky je naplánovaná na 22. júna 2017.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies