Zverejnili teaser trailer snímky Steve Jobs

NETKY.SK • 18 Máj 2015, 14:10 • 2 min
Zverejnili teaser trailer snímky Steve Jobs

USA - Spoločnosť Universal Pictures zverejnila teaser trailer snímky o zosnulom americkom vynálezcovi, podnikateľovi a spoluzakladateľovi firmy Apple Steveovi Jobsovi.

slovakia

left justify in out

Film Steve Jobs plánujú uviesť do amerických kín 9. októbra. V hlavnej úlohe uvidia diváci a diváčky nemecko-írskeho herca Michaela Fassbendera. Ten sa objavuje v upútavke v zužujúcom sa zábere. Stojí na divadelných doskách a pozerá do prázdneho publika, ktoré je v závere klipu plné jeho priaznivcov.

 

Okrem 38-ročného Fassbendera sa vo filme objavia aj Kate Winslet ako Joanna Hoffman, Seth Rogen v úlohe Stevea Wozniaka alebo Jeff Daniels v role Johna Sculleyho. O réžiu sa stará Danny Boyle. Scenár podľa knihy Waltera Isaacsona s názvom Steve Jobs (2011) napísal Aaron Sorkin. Na produkcii sa podieľajú Scott Rudin, Christian Colson, Guymon Casady a Mark Gordon. 

 

Film mal pôvodne vzniknúť pod hlavičkou štúdií Sony Pictures, ich zástupcovia sa však nakoniec rozhodli, že rozpracovaný projekt ponúknu na predaj. Universal Pictures vraj za práva na film zaplatili viac ako 30 miliónov amerických dolárov. Projekt dlhodobo narážal na problémy s obsadením hlavnej úlohy. Od nakrúcania najprv odstúpil Leonardo DiCaprio, neskôr sa štúdiu Sony nepodarilo dohodnúť ani s Christianom Baleom. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona