Zverejnili teaser trailer snímky Power Rangers

NETKY.SK • 9 Október 2016, 12:38 • 2 min
Zverejnili teaser trailer snímky Power Rangers

BRATISLAVA - Distribučná spoločnosť Lionsgate zverejnila v sobotu prostredníctvom služby YouTube prvý teaser trailer filmu Power Rangers, ktorý je rebootom seriálu Strážcovia vesmíru (1993 - 1996).

slovakia

left justify in out

V takmer dvaapolminútovom videu s podtitulom Discover The Power účinkuje pätica strážcov vesmíru, ktorých stvárnili Ludi Lin (Zack Taylor/čierny strážca), RJ Cyler (Billy Cranston/modrý strážca), Dacre Montgomery (Jason Lee Scott/červený strážca), Becky G (Trini Kwan/žltá strážkyňa) a Naomi Scott (Kimberly Hart/ružová strážkyňa). Okrem nich sa v novinke predstavia aj Elizabeth Banks ako úhlavná nepriateľka strážcov Rita Repulsa a Bryan Cranston v úlohe Zordona. Snímku, ktorej americká premiéra je naplánovaná na 24. marca 2017, režíroval Dean Israelite. Do slovenských kín by sa mala dostať 6. apríla. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies