Zverejnili teaser trailer seriálu Westworld

NETKY.SK • 20 Jún 2016, 13:27 • 2 min
Zverejnili teaser trailer seriálu Westworld

HOLLYWOOD - Americká televízia HBO zverejnila teaser trailer seriálu Westworld, ktorý je novým spracovaním rovnomenného westernového sci-fi z roku 1973.

slovakia

left justify in out

Novinka prinesie príbeh odohrávajúci sa vo futuristickom zábavnom parku pre dospelých s humanoidnými robotmi a najnovšími technológiami. Na návštevníkov a návštevníčky v ňom však okrem zábavy a oddychu čaká aj nebezpečenstvo. Krátke video, ktoré začína otázkou "Už ste niekedy spochybňovali povahu svojej reality?", ponúka zábery zo spomínaného parku a zároveň z mestečka na divokom západe. Postupne sa v ňom ukazujú hlavné postavy, pričom jedna z nich začína tušiť, že jej život je len ilúzia.


Tvorcami novinky sú Jonathan Nolan a Lisa Joy, pričom na tvorbe sa podieľala aj produkčná spoločnosť Bad Robot, ktorú vlastní filmár J. J. Abrams. Ten je aj výkonným producentom projektu. V televíznom projekte sa predstavia Anthony Hopkins ako zakladateľ zábavného parku, Evan Rachel Wood ako Dolores Abernathy, dievča spochybňujúce celý svoj život, či Ed Harris, ktorý sa predstaví ako tajomný zloduch Muž v čiernom.

 

Okrem nich si v snímke zahrajú napríklad Jeffrey Wright, Rodrigo Santoro, Shannon Woodward, James Marsden, Thandie Newton, Sidse Babett Knudsen, Ingrid Bolso Berdal, Steven Ogg, Ben Barnes, Jimmi Simpson, Clifton Collins Jr., Simon Quarterman, Angela Sarafyan alebo Tessa Thompson. Snímka bude mať na amerických televíznych obrazovkách premiéru v októbri.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies