VIDEO Zverejnili teaser trailer k novej verzii Krásky a zvieraťa

NETKY.SK • 23 Máj 2016, 15:49 • 2 min
VIDEO Zverejnili teaser trailer k novej verzii Krásky a zvieraťa

BRATISLAVA - Spoločnosť Walt Disney zverejnila teaser trailer k očakávanej snímke Kráska a zviera, ktorá je novou verziou rovnomenného animovaného filmu z roku 1991.

slovakia

left justify in out

Jeden a pol minútová ukážka mala dnes premiéru v americkej televíznej show Good Morning America. Vo videu sa striedajú zábery na interiér začarovaného zámku, kde sa príbeh odohráva, pričom je v pozadí počuť aj vrčanie zvieraťa a rozhovor medzi zakliatymi sluhami. Na konci sa ukáže aj hlavná hrdinka Belle, ktorú stvárni anglická herečka Emma Watson.


Nové spracovanie známeho príbehu plánuje spoločnosť Walt Disney uviesť do amerických kín 17. marca 2017. Okrem Watson sa v hlavnej úlohe predstaví aj Dan Stevens, ktorý stvárni zviera/princa. Luke Evans si zahrá samoľúbeho Gastona, v úlohe jeho pobočníka Le Foua sa objaví Josh Gad, do úlohy pani Pottsovej obsadili Emmu Thompson, ako komorník Cogsworth sa predstaví Ian McKellen a ako vrchný čašník Lumiére zase Ewan McGregor. Belliným otcom bude Kevin Kline a Audra McDonald stvárni komornú Garderobe.


Film sa na plátna kín dostane v 3D formáte. Režisérom je Bill Condon, ktorý má na konte napríklad snímky Dreamgirls (2006) či Twilight sága: Úsvit - 1. a 2. časť (2011, 2012). Autorom scenára je Stephen Chbosky, o produkciu sa starajú David Hoberman či Todd Lieberman.

 

Autorom hudby je osemnásobný držiteľ Oscara Alan Menken, ktorý sa podieľal aj na animovanej verzii príbehu z roku 1991, pričom v snímke vraj zaznie aj niekoľko skladieb z tohto filmu. Menken spolu s Timom Riceom však pracujú aj na nových piesňach.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona