Zverejnili teaser trailer filmu Guardians of the Galaxy Vol. 2

NETKY.SK • 4 December 2016, 15:23 • 2 min
Zverejnili teaser trailer filmu Guardians of the Galaxy Vol. 2

BRATISLAVA - Americká spoločnosť Marvel Entertainment predstavila v sobotu prostredníctvom služby YouTube teaser trailer pripravovanej snímky Guardians of the Galaxy Vol. 2.

slovakia

left justify in out

Vo vyše dvojminútovej ukážke možno vidieť viacero vtipných scén z filmu s hlavnými hrdinami Peterom Quillom, Gamorou, Draxom, Rocketom a Grootom, zatiaľ čo v pozadí hrá pieseň Fox On The Run od kapely The Sweet.
V pokračovaní úspešného filmu Strážcovia Galaxie (2014) si opäť zahrajú Chris Pratt, Zoe Saldana, Karen Gillan, Michael Rooker a Dave Bautista. Svoje úlohy si zopakujú aj Bradley Cooper a Vin Diesel, ktorí prepožičajú hlasy Rocketovi a Grootovi. Okrem nich sa v novinke predstavia aj Kurt Russell, Elizabeth Debicki, Chris Sullivan alebo Pom Klementieff. Snímka sa má dostať do slovenských kín 4. mája 2017.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies