Zverejnili teaser trailer filmu Avengers 2: Vek Ultrona

NETKY.SK • 23 Október 2014, 15:32 • 2 min
Zverejnili teaser trailer filmu Avengers 2: Vek Ultrona

LOS ANGELES - Spoločnosť Marvel zverejnila oficiálny teaser trailer dobrodružného fantasy Avengers 2: Vek Ultrona, ktoré by mali do slovenských kín uviesť 30. apríla 2015.

slovakia

left justify in out

Upútavku pritom plánovali predstaviť na obrazovkách televízie ABC až v utorok 28. októbra počas novej epizódy seriálu Agenti S.H.I.E.L.D. (2013). Jej skorším zverejnením Marvel a Disney reagovali na nekvalitnú verziu videa, ktorá sa začala po internete šíriť pred niekoľkými hodinami.

 

Predstavitelia Marvelu neskôr na sociálnej a mikroblogovacej sieti Twitter zažartovali, že za únik teaser traileru môže Hydra (fiktívna teroristická organizácia z marvelovských komiksov, pozn. SITA). 

 

V snímke režiséra Jossa Whedona diváci a diváčky uvidia napríklad Roberta Downeyho Jr. (Iron Man), Chrisa Evansa (Kapitán Amerika), Chrisa Hemswortha (Thor), Scarlett Johansson (Čierna Vdova), Marka Ruffala (Hulk), Samuela L. Jacksona (Nick Fury) a Jeremyho Rennera (Hawkeye), ktorí si zahrali aj v prvom filme Avengers: Pomstitelia (2012). V novinke sa ukážu aj Aaron Johnson (Quicksilver) a Elizabeth Olsen (Scarlet Witch). James Spader prepožičal hlas zloduchovi Ultronovi. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies