Zverejnili štvrtý teaser snímky Únos

NETKY.SK • 16 November 2016, 14:03 • 2 min
Zverejnili štvrtý teaser snímky Únos

BRATISLAVA - Tvorcovia filmu Únos zverejnili štvrtý teaser snímky.

slovakia

left justify in out

V takmer minútovej novinke sa objavili napríklad Milan Ondrík, Milan Mikulčík alebo Juraj Hrčka. "Najnovší teaser k filmu Únos prichádza symbolicky pri príležitosti 17. novembra, pripomienky novembrových udalostí, od ktorých sme očakávali očistu našej spoločnosti. Nevyšetrenie najväčšieho politického zločinu moderných dejín Slovenska zostáva škvrnou na našej demokracii a je pošpinením ideálov, pre ktoré sme sa v Novembri 89 neváhali vzoprieť moci," uviedla režisérka politického trileru Mariana Čengel Solčanská.

 

 

Príbeh filmu sa zameriava na 90. roky minulého storočia na Slovensku a vychádza z udalostí okolo únosu syna zosnulého bývalého prezidenta Slovenskej republiky Michala Kováča. Na nakrúcaní jednej scény sa zúčastnila aj Anna Remiášová, matka zavraždeného podnikateľa Róberta Remiáša. V snímke, ktorej premiéru naplánovali na 2. marca 2017, sa predstavia aj Maroš Kramár, Ján Greššo, Dano Heriban, Rebeka Poláková, Ingrid Timková, Vladislav Plevčík, David Hartl, Tomáš Hanák, Kristína Farkašová alebo Eva Pavlíková.
Informácie pochádzajú od Martina Kasardu z agentúry Žltý slon a z archívu agentúry SITA.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies