Zverejnili skladbu Chicago Michaela Jacksona

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 13:23 • 2 min
Zverejnili skladbu Chicago Michaela Jacksona

LOS ANGELES - Zástupcovia zosnulého amerického speváka Michaela Jacksona zverejnili skladbu Chicago. Pieseň, ktorú legendárny hudobník nahral v roku 1999 pod názvom She Was Lovin' Me na album Invincible (2001), produkoval Timbaland.

slovakia

left justify in out

Novinka pochádza z nahrávky Xscape, ktorú by mali uviesť na trh 13. mája. Z albumu už zverejnili prvý singel Love Never Felt So Good, ktorý v roku 1983 s Jacksonom zložil kolega Paul Anka. Fanúšikovia a fanúšičky si môžu vypočuť aj ďalšiu verziu tejto skladby, v ktorej si zaspieval Justin Timberlake. 

 

Nahrávka Xscape bude obsahovať dovedna osem doteraz nevydaných skladieb, ktoré okrem Timbalanda produkovali Rodney Jerkins, Stargate, Jerome Harmon a John McClain, pričom vokálmi prispela aj Mary J. Blige. Výkonným producentom albumu je L.A. Reid. Titulnú skladbu štúdiovky Jackson pôvodne nahral na spomínaný album Invincible s Jerkinsom. Deluxe edícia Xscape ponúkne aj kolekciu originálnych nahrávok. 

 

 

Jeden z najpopulárnejších hudobníkov všetkých čias, legendárny Michael Jackson, sa narodil 29. augusta 1958. V 60. rokoch minulého storočia začal vystupovať v súrodeneckej skupine The Jackson 5. Neskôr odštartoval sólovú kariéru. Kráľ popu, ako ho označujú, vydal desať štúdiových albumov, napríklad Off the Wall (1979), Thriller (1982), Bad (1987), Dangerous (1991) či HIStory: Past, Present and Future, Book I (1995), pričom podľa odhadov predal viac ako 400 miliónov kópií nahrávok. Medzi jeho najväčšie hity patria piesne Billie Jean, Beat It, Thriller, Bad, Man In The Mirror, Dirty Diana, Black Or White, You Are Not Alone či Earth Song. Na konte má 15 cien Grammy a to vrátane Grammy Legend Award a Grammy za celoživotný prínos. Získal aj stovky ďalších ocenení. Jackson zomrel 25. júna 2009 v Los Angeles vo veku 50 rokov po zlyhaní srdca. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona