Zverejnili rebríček tanečných piesní s najhlúpejšími textami

NETKY.SK • 18 Júl 2012, 21:54 • 2 min
 Zverejnili rebríček tanečných piesní s najhlúpejšími textami

Zverejnili rebríček tanečných piesní s najhlúpejšími textami - Kultúra Najhorší text spomedzi tanečných piesní má skladba My Humps od americkej skupiny Black Eyed Peas. Rozhodli o tom hlasujúci na webstránke globalgathering.

slovakia

left justify in out

img

Najhorší text spomedzi tanečných piesní má skladba My Humps od americkej skupiny Black Eyed Peas. Rozhodli o tom hlasujúci na webstránke globalgathering.com. Singel My Humps získal v ankete 22 percent všetkých hlasov. Na druhej priečke skončila nemecká formácia Scooter s piesňou Nessaja, v ktorej sa spieva: "Nie je to vták, nie je to lietadlo. Musí to byť Dave, ktorý je vo vlaku." Tretia priečka sa ušla nemenej kvalitnej holandskej skupine Vengaboys a jej skladbe Up And Down. Na štvrtom mieste skončil anglický rapper Tinie Tempah so singlom Pass Out a na päťke americká rapperka Nicki Minaj s piesňou Starships. Do prvej desiatky sa so svojimi skladbami dostali aj Taio Cruz, Snap či Azealia Banks.

Britská edícia festivalu Global Gathering sa bude konať 27. a 28. júla na letisku Long Marston neďaleko anglického mesta Stratford-upon-Avon. Vystúpia na ňom Armin van Buuren, Tinie Tempah, Aly & Fila, Chase and Status, Markus Schulz, Jochen Miller, Friendly Fires, Knife Party, Afrojack, Feed Me, Nero, Skrillex, Maverick Sabre, DJ Fresh, Labrinth či Modestep.

{{youtube src="https://youtu.be/lQIOvMLJy0c"}}

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona