Zverejnili prvý trailer televízneho remakeu Osudových pláží

NETKY.SK • 29 November 2016, 13:52 • 2 min
Zverejnili prvý trailer televízneho remakeu Osudových pláží

NEW YORK - Americká televízia Lifetime zverejnila prvý trailer televízneho remakeu drámy Osudové pláže z roku 1988. V novinke sa predstavia Idina Menzel a Nia Long stvárňujúce najlepšie priateľky C.C. a Hillary, ktoré si v originálnej verzii zahrali Bette Midler a Barbara Hershey.

slovakia

left justify in out

Snímka bude obsahovať aj nové verzie pôvodných skladieb ako napríklad The Glory of Love alebo Wind Beneath My Wings. Poslednú menovanú pritom možno počuť vo videu v podaní spomínanej Menzel.

 


Hlavnými hrdinkami Osudových pláží sú menované C.C. a Hillary, ktoré sa ako deti stretli na pláži a aj napriek rozdielnym životom sa stali najlepšími priateľkami. Snímka sleduje ich cesty za kariérou, vzťahy, materstvo a vyrovnávanie sa so stratou. Okrem spomínaných Midler a Hershey si v pôvodnej snímke, o ktorej réžiu sa postaral Garry Marshall, zahrali tiež John Heard, Spalding Gray, James Read či Mayim Bialik. Nová verzia filmu vznikla pod režisérskou taktovou Allison Anders a Lifetime ju premiérovo uvedie 21. januára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies