Zverejnili prvý trailer snímky The Martian Ridleyho Scotta

NETKY.SK • 8 Jún 2015, 16:11 • 2 min
Zverejnili prvý trailer snímky The Martian Ridleyho Scotta

LOS ANGELES - Spoločnosť 20th Century Fox zverejnila prvý oficiálny trailer dobrodružného sci-fi The Martian, ktoré uvedú do amerických kín 25. novembra.

slovakia

left justify in out

Réžie sa ujal Ridley Scott, ktorý má na konte filmy ako Votrelec (1979), Blade Runner (1982), Gladiátor (2000), Hannibal (2001), Čierny jastrab zostrelený (2001) či Pavučina lží (2008). O scenár sa postaral Drew Goddard, pričom vychádzal z rovnomennej knihy amerického spisovateľa Andyho Weira z roku 2011. Román vyšiel aj v slovenskom preklade pod názvom Marťan.

 

 

Hlavného hrdinu, kozmonauta Marka Watneyho, ktorý je jedným z účastníkov misie na Mars, si zahral Matt Damon. Posádku však zastihne silná búrka, po ktorej zostane Watney na červenej planéte celkom sám. V snímke uvidia diváci a diváčky okrem 44-ročného Damona napríklad aj Jessicu Chastain, Kate Maru, Sebastiana Stana, Michaela Peňu, Chiwetela Ejiofora, Kristen Wiig či Seana Beana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona