Zverejnili prvý trailer komédie CHiPs

NETKY.SK • 12 Január 2017, 11:38 • 2 min
Zverejnili prvý trailer komédie CHiPs

BRATISLAVA - Tvorcovia akčnej komédie CHiPS zverejnili prvý trailer.

slovakia

left justify in out

Snímka, ktorá je celovečerným remakeom rovnomenného seriálu z rokov 1977 - 1983, sa zameriava na dôstojníkov Franka "Poncha" Poncherella a Jona Bakera z Kalifornskej diaľničnej hliadky (California Highway Patrol - CHiP). Zatiaľ čo prvý menovaný je neskúsený motorkár a agent FBI v utajení, druhý je bývalý profesionál, ktorý si prácou u hliadky snaží zachrániť manželstvo.

 

 

Protikladnú dvojicu zaradia do jedného tímu a aj napriek nezhodám sa budú musieť naučiť spoločne bojovať proti zločinu v Los Angeles. Ukážka z filmu, ktorý by sa mal do slovenských kín dostať 23. marca, mala svetovú premiéru v stredajšom vysielaní relácie Jimmy Kimmel Live.

 

Poncherella si v novinke zahrá Michael Peňa, jeho kolegu Bakera zase Dax Shepard, ktorý má pritom na starosti aj réžiu, scenár a vystupuje tiež ako jeden z producentov snímky. Okrem nich sa v komédii predstavia Kristen Bell, Vincent D'Onofrio, Rosa Salazar či Adam Brody. Rick Rosner, jeden z tvorcov pôvodného seriálu, v ktorom si zahrali napríklad Erik Estrada, Robert Pine, Larry Wilcox či Paul Linke, sa podieľal na projekte ako výkonný producent.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona