Zverejnili prvý trailer animovaného filmu Trollovia

NETKY.SK • 30 Jún 2016, 13:33 • 2 min
Zverejnili prvý trailer animovaného filmu Trollovia

NEW YORK - Tvorcovia animovanej snímky Trollovia predstavili prostredníctvom služby YouTube prvý trailer.

slovakia

left justify in out

Novinka inšpirovaná obľúbenými bábikami s naježenými vlasmi prinesie príbeh veselej Poppy a mrzutého Brancha, ktorí sa vydajú zachrániť svoju komunitu po tom, ako ich napadli nepriateľskí Bergenovia. Viac ako dvojminútové video ponúka zábery na hravý život Trollov aj na spoločné dobrodružstvo ústrednej dvojice, ktorej prepožičali hlasy americká herečka a speváčka Anna Kendrick a jej kolega Justin Timberlake. Farebné postavičky narozprávali aj Zooey Deschanel, James Corden, Russell Brand, hudobné duo Icona Pop, Ron Funches, Kunal Nayaar či Gwen Stefani.


Spomínaný Timberlake sa okrem dabingu podieľal aj na tvorbe pôvodnej hudby pre film. Postaral sa o jeho hudobnú produkciu a naspieval niekoľko skladieb. Ústredný singel snímky s názvom Can't Stop The Feeling predstavil aj s videoklipom v máji. Trollovia, ktorých réžie sa ujali Mike Mitchell a Walt Dorhn, budú mať distribučnú premiéru v slovenských kinách 3. novembra.


Bábiky Troll vytvoril v roku 1959 dánsky rezbár Thomas Dam, ktorý si nemohol dovoliť kúpiť vianočný darček pre svoju dcéru Lajlu. Pri tvorbe bábiky sa inšpiroval škandinávskymi mytologickými bytosťami. Bábiky sa stali populárnymi v 60. rokoch minulého storočia, pričom o tridsať rokov neskôr sa fenomén opäť dostal na vrchol popularity. Spomínaný titul bude prvým filmom inšpirovaným týmito bábikami.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies