Zverejnili prvý teaser trailer snímky Deadpool 2

NETKY.SK • 5 Marec 2017, 13:53 • 2 min
Zverejnili prvý teaser trailer snímky Deadpool 2

BRATISLAVA - Kanadský herec Ryan Reynolds zverejnil prostredníctvom svojho oficiálneho kanála na službe YouTube prvý teaser trailer filmu Deadpool 2, ktorý je pokračovaním akčnej snímky Deadpool (2016).

slovakia

left justify in out

V takmer štvorminútovej ukážke s názvom No Good Deed (v preklade žiaden dobrý skutok, pozn. red.) bývalý žoldnier Wade Wilson, ktorého 40-ročný rodák z Vancouveru stvárňuje, kráča po ulici, keď zrazu zbadá, že sa v jednej z uličiek zlodej chystá okradnúť staršieho pána. Uteká do telefónnej búdky, kde sa snaží čo najrýchlejšie obliecť do kostýmu svojho alter ega Deadpoola, pričom počas toho hrá v pozadí zvučka z filmov o Supermanovi. Než sa však prezlečie, zlodej muža zastrelí a Deadpool k nemu nestihne prísť včas. Antihrdina si k nemu následne ľahne a otvorí si zmrzlinu, ktorú mal zosnulý pán v taške s nákupom. V krátkom klipe, ktorý v amerických kinách púšťali pred projekciou akčnej snímky Logan (2017), sa okrem Reynoldsa predstavil aj autor komiksov, vydavateľ, producent a herec Stan Lee.

 



Film Deadpool, ktorý vznikol na motívy komiksov z dielne spoločnosti Marvel, prinesol príbeh o bývalom žoldnierovi Wadeovi Wilsonovi. Ten sa umierajúc na rakovinu zapojil do vládneho experimentu Weapon X, ktorý z neho spravil nezničiteľného antihrdinu Deadpoola. V snímke zo sveta X-Menov, v ktorom sa odohráva aj spomínaný titul Logan, si okrem Ryana Reynoldsa zahrali aj Morena Baccarin, Gina Carano či T.J. Miller. Réžie prvého filmu sa ujal Tim Miller, ktorý mal pôvodne mať na starosti aj jeho pokračovanie. Od projektu však odstúpil a nahradil ho David Leitch. Deadpool 2 by sa mal do amerických kín dostať 2. marca 2018. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona