Zverejnili prvý teaser trailer seriálu The Good Fight

NETKY.SK • 19 December 2016, 12:53 • 2 min
Zverejnili prvý teaser trailer seriálu The Good Fight

NEW YORK - Tvorcovia seriálu The Good Fight, ktorý je spinoffom dramatickej série Dobrá manželka (2009 - 2016), zverejnili jeho prvý teaser trailer.

slovakia

left justify in out

Novinka sa bude odohrávať rok po udalostiach zo záverečnej epizódy spomínaného projektu, keď príde mladá právnička Maia Rindell pre finančný podvod o dobrú povesť. Incident uškodí aj jej mentorke a krstnej matke Diane Lockhart, známej už z Dobrej manželky, ktorá musí odísť zo svojej právnickej firmy. Spolu s Maiou sa preto zamestná v inej prominentnej chicagskej právnickej spoločnosti, kde sa ich kolegyňou stane ďalšia tvár s predošlého seriálu Lucca Quinn.

 


Projekt, za ktorého vznikom stoja tvorcovia pôvodného seriálu Robert King a Michelle King, bude mať premiéru 19. februára na digitálnej službe televízie CBS - CBS All Access. Úlohu Diane Lockhart si zopakuje Christine Baranski, ako Lucca Quinn sa opäť predstaví Cush Jumbo. Mladú právničku Maiu si zahrá Rose Leslie. Herecké obsadenie z pôvodného seriálu dopĺňajú Sarah Steele a Zach Grenier. Okrem nich sa v novinke ukážu Erica Tazel, Justin Bartha, Paul Guilfoyle či Bernadette Peters. Kingovci sú zároveň aj výkonnými producentmi série, podobne ako Ridley Scott, David Zucker, Liz Glotzer, Alison Cross a Brooke Kennedy.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies