Zverejnili prvý teaser trailer filmu Inferno, ktorý je natočený podľa knihy Dana Browna

NETKY.SK • 10 Máj 2016, 08:14 • 2 min
Zverejnili prvý teaser trailer filmu Inferno, ktorý je natočený podľa knihy Dana Browna

LOS ANGELES - Tvorcovia mysteriózneho trileru Inferno, ktorý je adaptáciou knihy Dana Browna s názvom Inferno - Peklo (2013), zverejnili prvý teaser trailer. Takmer dvojminútové video ponúka ukážky z filmu, v ktorom sa Robert Langdon v podaní Toma Hanksa snaží zabrániť nebezpečenstvu, ktoré hrozí svetu pre sprisahanie spojené s talianskym básnikom Dantem Alighierim.

slovakia

left justify in out

V treťom filme sledujúcom harvardského profesora ikonológie a symbolológie Roberta Langdona na nebezpečnej ceste k rozlúšteniu záhady sa okrem Hanksa predstavia Felicity Jones, ktorá si zahrá lekárku Siennu Brooks, Omar Sy, známy z komédie Nedotknuteľní (2011), sa zase ukáže ako šéf špeciálnej jednotky lekárov. V snímke sa predstavia aj dánska herečka Sidse Babett Knudsen, americký herec Ben Foster aj indický herec Irrfan Khan. Na režisérsku stoličku sa posadí Ron Howard, ktorý sa podieľal aj na adaptáciách Brownových románov Da Vinciho kód (2003) a Anjeli a démoni (2000). O scenár sa postaral David Koepp. Hotový film by sa mal dostať do slovenských kín 13. októbra.

 

 

Román Inferno (Peklo) vyšiel po prvý raz v roku 2013. Langdonovo dobrodružstvo sa v tejto knihe týka jedného z "najnesmrteľnejších a najtajomnejších majstrovských diel literatúry" - knihy Božská komédia - Peklo (1316) Danteho Alighieriho. Dej príbehu sa odohráva v Taliansku. Spoločnosť Sony Pictures pracuje aj na adaptácii Brownovho Strateného symbolu (2009), ktorý vyšiel ako tretia kniha série.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies