Zverejnili prvý teaser trailer americkej adaptácie mangy Death Note: Zápisník smrti

NETKY.SK • 23 Marec 2017, 14:05 • 2 min
Zverejnili prvý teaser trailer americkej adaptácie mangy Death Note: Zápisník smrti

SEATTLE - Spoločnosť Netflix zverejnila prvý teaser trailer filmovej adaptácie japonskej mangy Death Note: Zápisník smrti. O réžiu trileru, ktorého dej sa oproti originálu presunul z Japonska do Seattlu, sa postaral Adam Wingard. Scenár podľa série Tsugumiho Ohbu a Takeshiho Obatu napísali Charley Parlapanides, Vlas Parlapanides a Jeremy Slater.

slovakia

left justify in out

Hlavnou postavou je študent Light Turner, ktorý nájde zápisník boha smrti a zistí, že vďaka nemu dokáže zabíjať - stačí doň len napísať meno a v mysli si predstaviť danú osobu. Lighta si v americkom spracovaní zahral Nat Wolff, v úlohe geniálneho detektíva L, ktorý má za úlohu ho vypátrať, sa predstaví Keith Stanfield a Willem Dafoe prepožičal hlas bohovi smrti Ryukovi

 

. V ďalších úlohách sa v snímke ukážu napríklad Shea Whigham, Margaret Qualley, Masi Oka, Michael Shamus Wiles, Paul Nakauchi alebo Matthew Kevin Anderson. Do ponuky Netflixu by mal Death Note pribudnúť 25. augusta. 

 


Podľa mangy Death Note: Zápisník smrti, ktorá v Japonsku vychádzala od decembra 2003 do mája 2006, vzniklo v roku 2006 rovnomenné anime, neskôr japonské hrané filmy Zápisník smrti (2006), Zápisník smrti: Posledné meno (2006), L: Change the World (2008), Death Note: Light Up the New World (2016) a tiež hraný seriál z roku 2015. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies