Zverejnili prvú fotografiu Emily Blunt zo snímky Mary Poppins Returns

NETKY.SK • 4 Marec 2017, 15:04 • 2 min
Zverejnili prvú fotografiu Emily Blunt zo snímky Mary Poppins Returns

BRATISLAVA - Zástupcovia spoločnosti Walt Disney Pictures zverejnili prvú fotografiu herečky Emily Blunt z filmu Mary Poppins Returns.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročná predstaviteľka titulnej postavy stojí na zábere v modrom kabáte, s klobúkom na hlave a taškou v ruke pred domom.  

Príbeh snímky sa bude odohrávať v Londýne v období Veľkej hospodárskej krízy. Jane a Michael Banksovci, o ktorých sa Mary starala v prvom filme, sú už dospelí, pričom Michael je otcom troch detí. Po nešťastnej udalosti, ktorá zasiahne ich rodinu, sa čarovná opatrovateľka vráti a s pomocou kúziel a jej priateľa Jacka im pomôže znovu objaviť radosť, ktorá sa im vytratila zo života. Jacka stvárni Lin-Manuel Miranda, súrodencov Banksovcov zase Ben Whishaw a Emily Mortimer. Vo filme sa tiež predstavia Angela Lansbury, Dick Van Dyke, Julie Walters, Colin Firth alebo Meryl Streep. 

Réžiu novinky má na starosti Rob Marshall, ktorý sa spolu s Marcom Plattom a Johnom DeLucom podieľa aj na produkcii. Autorom scenára je David Magee. Marc Shaiman a Scott Wittman napíšu nové skladby a majú na starosti celkový soundtrack snímky. Slovenská distribučná premiéra filmu je predbežne naplánovaná na 27. decembra 2018. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies