Zverejnili prvé fotografie z nakrúcania snímky Kingsman: Zlatý kruh

NETKY.SK • 16 Apríl 2017, 14:42 • 2 min
Zverejnili prvé fotografie z nakrúcania snímky Kingsman: Zlatý kruh

BRATISLAVA - Filmová spoločnosť 20th Century Fox zverejnila prostredníctvom portálu Entertainment Weekly prvé fotografie z nakrúcania filmu Kingsman: Zlatý kruh.

slovakia

left justify in out

Na snímkach vidieť Tarona Egertona v oranžovo-čiernom obleku s okuliarmi. Ďalšia fotografia ukazuje Channinga Tatuma, ktorý stvárni tajného agenta. Bližšie informácie o jeho úlohe zatiaľ spoločnosť nezverejnila. Na ďalších snímkach zachytili tiež Halle Berry, Marka Stronga či Jeffa Bridgesa. 

Príbeh filmu sa začína zničeným veliteľstvom tajnej služby. Popritom agenti odhalia tajnú špiónsku organizáciu v USA a musia sa naučiť spolupracovať, aby zničili spoločného nepriateľa. Podľa pôvodných plánov mali snímku uviesť do amerických kín v júni, to však tvorcovia zmenili a presunuli dátum premiéry na 6. októbra. Napokon sa rozhodli pre 29. september, keďže 6. októbra by okrem snímky debutoval aj očakávaný film Blade Runner 2049. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies