Zverejnili prvé FOTO z nakrúcania snímky o Hanovi Solovi

NETKY.SK • 22 Február 2017, 10:30 • 2 min
Zverejnili prvé FOTO z nakrúcania snímky o Hanovi Solovi

LOS ANGELES - Americká spoločnosť Walt Disney Studios Motion Pictures zverejnila prvú fotografiu z nakrúcania zatiaľ nepomenovaného samostatného filmu o mladom pašerákovi Hanovi Solovi z vesmírnej ságy Hviezdne vojny.

slovakia

left justify in out

Na obrázku sú herci Woody Harrelson, Alden Ehrenreich, Donald Glover, Joonas Suotamo (ako Chewbacca), herečky Phoebe Waller-Bridge a Emilia Clarke a tiež režiséri Phil Lord a Christopher Miller. S nakrúcaním filmu, v ktorom sa objaví aj Thandie Newton, začali v pondelok v londýnskych Pinewood Studios. 

 



Autormi scenára snímky, ktorá priblíži život Hana Sola pred udalosťami z filmu Hviezdne vojny IV - Nová nádej (1977), sú Lawrence Kasdan a jeho syn Jon. Hana Sola stvárni spomínaný 27-ročný Alden Ehrenreich, známy napríklad z filmov Jasmínine slzy (2013) či Ave, Caesar! (2016). Donald Glover sa predstaví ako Lando Calrissian. Slovenská distribučná premiéra očakávanej snímky je predbežne naplánovaná na 24. mája 2018. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies