Zverejnili posledný trailer filmu Kráska a zviera

NETKY.SK • 31 Január 2017, 12:51 • 2 min
Zverejnili posledný trailer filmu Kráska a zviera

BRATISLAVA - Tvorcovia filmu Kráska a zviera, ktorý je hranou verziou rovnomennej animovanej snímky z roku 1991, zverejnili jeho posledný oficiálny trailer.

slovakia

left justify in out

Dvaapolminútový klip ponúka viac záberov na vzťah krásnej Belle a začarovaného princa, ktorých si zahrali Emma Watson a Dan Stevens. Diváci a diváčky v ňom môžu zároveň počuť aj prvú ukážku novej verzie skladby Beauty and the Beast, ktorá sa po prvý raz objavila už v menovanom animáku a získala Oscara, Zlatý glóbus a dve ceny Grammy. Pieseň naspievali Ariana Grande a John Legend.

 


Nové spracovanie Krásky a zvieraťa režíroval Bill Condon. Spolu s Watson a Stevensom si v novinke zahrali aj Luke Evans, Josh Gad, Emma Thompson, Kevin Kline, Audra McDonald, Ian McKellen, Ewan McGregor, Stanley Tucci či Gugu Mbatha-Raw. Snímka by sa mala dostať do slovenských kín 16. marca. Soundtrack, na ktorý okrem Grande a Legenda prispela napríklad aj Céline Dion, vyjde o šesť dní skôr.
Informácie pochádzajú z webstránky www.hollywoodreporter.com a archívu agentúry SITA.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona