Zverejnili posledný trailer bondovky Spectre

NETKY.SK • 3 Október 2015, 13:07 • 2 min
Zverejnili posledný trailer bondovky Spectre

LONDÝN - Tvorcovia očakávanej 24. snímky o agentovi Jamesovi Bondovi s názvom Spectre zverejnili posledný trailer filmu.

slovakia

left justify in out

Novinka bude mať svetovú premiéru 26. októbra v Londýne. Na Slovensku ju začnú premietať 5. novembra.


Spectre začali nakrúcať 8. decembra 2014 v anglických Pinewood Studios. Réžie sa ujal Sam Mendes, ktorý nakrútil aj predchádzajúcu bondovku Skyfall (2012). Vo filme sa predstavia Daniel Craig, Monica Bellucci, Stephanie Sigman, Léa Seydoux, Ralph Fiennes, Christoph Waltz, Dave Bautista, Ben Whishaw, Naomie Harris či Andrew Scott.


Film ponúkne zábery z Rakúska, Ríma, Maroka či Mexika. V očakávanej novinke dostane James Bond záhadný odkaz z minulosti, ktorý ho privedie na stopu neslávne známej zločineckej organizácie menom Spectre. Postupne rozpletá zložitú pavučinu klamstiev, aby napokon odhalil desivú pravdu o tejto organizácii.


Pieseň k snímke nahral Sam Smith. Na skladbe Writing's on the Wall sa autorsky podieľali 23-ročný Smith a Jimmy Napes, ktorý pracoval aj na spevákovom hite Stay with Me. Smith je pritom prvým sólovým mužským interpretom, ktorý naspieval skladbu pre bondovku od roku 1965.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona