Zverejnili oficiálny trailer snímky The Shack, je adaptáciou románu od Paula Younga

NETKY.SK • 2 December 2016, 13:10 • 2 min
Zverejnili oficiálny trailer snímky The Shack, je adaptáciou románu od Paula Younga

NEW YORK - Spoločnosť Lionsgate zverejnila oficiálny trailer drámy The Shack, ktorá je adaptáciou rovnomenného románu (v slovenskom preklade vyšla v roku 2009 ako Chatrč, pozn. red.) amerického spisovateľa Williama Paula Younga.

slovakia

left justify in out

Takmer dvaapolminútová ukážka predstavuje Macka Phillipsa v podaní Sama Worthingtona, ktorý sa po rodinnej tragédii snaží vyrovnať so svojím smútkom. Jedného dňa mu príde tajomný list od osoby menom Papa volajúc ho naspäť na miesto nešťastného incidentu v Oregonskej divočine. Nešťastný muž vediac, že Papa je manželkino pomenovanie Boha, sa tam rozhodne vycestovať. Po príchode sa Mack stretáva s trojicou tajomných cudzincov, vrátane autorky odkazu, ktorú si zahrala Octavia Spencer, a od toho momentu sa mu začne meniť život.


Okrem spomínaných Worthingtona a Spencer sa v snímke predstavia napríklad aj Radha Mitchell či Tim McGraw. Posledný menovaný pritom spolu so speváčkou Faith Hill napísal a naspieval k titulu skladbu s názvom Keep Your Eyes On Me, ktorú je možno počuť aj vo videu. Réžiu filmovej verzie spomínaného bestselleru má na starosti Stuart Hazeldine, o scenár sa postaral John Fusco. Producentmi projektu sú Gil Netter a Brad Cummings, výkonným producentom zase Mike Drake. The Shack sa dostane do amerických kín 3. marca 2017.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies