Zverejnili oficiálny trailer snímky Temná veža

NETKY.SK • 3 Máj 2017, 14:52 • 2 min
Zverejnili oficiálny trailer snímky Temná veža

BRATISLAVA - Americká filmová spoločnosť Sony Pictures Entertainment zverejnila oficiálny trailer snímky Temná veža, ktorá je adaptáciou rovnomennej knižnej série Stephena Kinga.

slovakia

left justify in out

Takmer trojminútové video sleduje Jakea Chambersa, chlapca, ktorý máva vízie iného sveta. Po tom, ako vstúpi do portálu v tajomnom dome, sa premiestni do paralelného sveta známeho ako Stredosvet. Tam stretne pištoľníka Rolanda Deschaina. ktorý prenasleduje Muža v čiernom. Mág chce zničiť Temnú vežu ochraňujúcu oba svety a Deschain s chlapcom mu v tom musia zabrániť.

Režisérom novinky je dánsky filmár Nikolaj Arcel. Ten sa projektu ujal po tom ako od jeho réžie odstúpili J.J. Abrams a Ron Howard. Druhý menovaný sa pritom pod snímku podpíše ako jeden z producentov. V úlohe Rolanda Deschaina sa predstaví anglický herec Idris Elba.

 

Neľútostného Muža v čiernom stvárni jeho americký kolega Matthew McConaughey a Jakea zase Tom Taylor. Slovenská premiéra snímky je naplánovaná na 24. augusta.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies