Zverejnili oficiálny trailer snímky Justice League

NETKY.SK • 25 Marec 2017, 18:12 • 2 min
Zverejnili oficiálny trailer snímky Justice League

BRATISLAVA - Spoločnosť Warner Bros. Pictures zverejnila prostredníctvom služby YouTube oficiálny trailer k akčnej snímke Justice League.

slovakia

left justify in out

V dvaapolminútovej ukážke sa predstavili komiksoví superhrdinovia Batman (Ben Afleck), Wonder Woman (Gal Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) a Flash (Ezra Miller), ktorí v novinke spoja svoje sily v boji proti tajomnému zlu. Vo videu, v ktorého pozadí možno počuť skladbu Icky Thump od kapely White Stripes, tiež možno vidieť okrem predstaviteľov hlavných hrdinov aj Amber Heard ako kráľovnú Meru, Amy Adams stvárňujúcu Lois Lane, J.K. Simmonsa ako komisára Gordona či Billyho Crudupa. Ten sa v snímke predstaví ako otec Barryho Allena, kttorého alter ego je spomínaný Flash. 

 


Režisérom Justice League je Zack Snyder. Okrem spomínaných sa v snímke o superhrdinoch z komiksov spoločnosti DC Comics predstavia napríklad aj Henry Cavill, Jesse Eisenberg, Jeremy Irons či Connie Nielsen. Slovenská distribučná premiéra je predbežne naplánovaná na 16. novembra. 
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies