Zverejnili oficiálny trailer remakeu Sedem statočných

NETKY.SK • 20 Júl 2016, 15:38 • 2 min
Zverejnili oficiálny trailer remakeu Sedem statočných

HOLLYWOOD - Filmová spoločnosť Sony Pictures Entertainment zverejnila prostredníctvom služby YouTube oficiálny trailer filmu Sedem statočných, ktorý je remakeom rovnomenného westernu z roku 1960.

slovakia

left justify in out

V takmer trojminútovom videu tvorcovia predstavili jednotlivých hrdinov, ktorých si najala žena z malého mestečka, aby ho ochránili pred gangstrami. Medzi hlavnými predstaviteľmi sú napríklad Denzel Washington, ktorého uviedli ako lovca odmien, Chris Pratt stvárňujúci gamblera či Ethan Hawke v úlohe ostrostrelca. V klipe sa tiež striedajú zábery na skupinu a občanov v mestečku, ako sa pripravujú čeliť nepriateľovi.


V novom spracovaní westernovej klasiky inšpirovanej legendárnou snímkou Sedem samurajov (1954) Akiru Kurosawu, ktoré režíroval Antoine Fuqua sa okrem spomínaných hercov v hlavných úlohách predstavia aj Vincent D'Onofrio, Byung-Hun Lee, Manuel Garcia-Rulfo a Martin Sensmeier. V snímke sa ukážu aj David Kallaway, Peter Sarsgaard, Luke Grimes, Matt Bomer či Haley Bennett. Autormi scenára sú Nic Pizzolatto a John Lee Hancock. Do slovenských kín by mali film uviesť 22. septembra.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies