Zverejnili nový trailer snímky Kráľ Artuš: Legenda začína

NETKY.SK • 23 Január 2017, 12:23 • 2 min
Zverejnili nový trailer snímky Kráľ Artuš: Legenda začína

BRATISLAVA - Zástupcovia americkej spoločnosti Warner Bros. Entertainment zverejnili nový trailer snímky Kráľ Artuš: Legenda začína.

slovakia

left justify in out

V novinke, ktorá má 45 sekúnd, je možné vidieť ukážky niekoľkých scén. V nich sa objavili napríklad Charlie Hunnam ako kráľ Artuš alebo Jude Law v úlohe Vortigerna.

 

 

Okrem spomínanej dvojice si v očakávanom filme zahrali napríklad aj Hermione Corfield, Annabelle Wallis, Katie McGrath, Eric Bana či Aidan Gillen. Režisérom dobrodružnej drámy je Guy Ritchie, ktorý má na konte tituly ako Zbaľ prachy a vypadni! (1998), RocknRolla (2008), Sherlock Holmes (2009), Sherlock Holmes 2: Hra tieňov (2011) alebo Krycie meno U.N.C.L.E. (2015). Štyridsaťosemročný niekdajší manžel speváčky Madonny pracoval aj na scenári, s ktorým mu pomohli Joby Harold a Lionel Wigram. Ritchie je tiež jedným z producentov filmu, ktorý uvedú do slovenských kín 11. mája.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona