Zverejnili nový trailer filmu Osem hrozných

NETKY.SK • 6 November 2015, 15:09 • 2 min
Zverejnili nový trailer filmu Osem hrozných

BRATISLAVA - Spoločnosť Weinstein Company zverejnila prostredníctvom služby YouTube nový trailer očakávaného westernu Osem hrozných.

slovakia

left justify in out

Novinka v réžii amerického režiséra Quentina Tarantina sa do slovenských kín dostane 21. januára. Viac ako dvojminútové video ponúka ukážky z filmu odohrávajúcom sa na zasneženom divokom západe. V snímke sa objavia Samuel L. Jackson (lovec odmien), Kurt Russell (kat), Bruce Dern (predstaviteľ Konfederácie), Walton Goggins (šerif), Demián Bichir (Mexičan), Tim Roth (mužíček), Michael Madsen (kovboj) a Jennifer Jason Leigh (väzenkyňa).

 


Snímku začali nakrúcať v januári v coloradskom meste Telluride. Päťdesiatdvaročný Tarantino sa postaral aj o scenár diela. Ten bez jeho dovolenia zverejnili začiatkom minulého roka na internete, čo filmára tak rozzúrilo, že chcel na niekoľko rokov pozastaviť práce na filme. Napokon ale zmenil názor. Titul má premiéru v USA naplánovanú na 25. decembra, pričom ho uvedú v limitovanej distribúcii. Snímku navyše budú premietať zo 70-milimetrového filmu. Do širšej digitálnej distribúcie v USA sa dostane 8. januára. O hudbu sa postaral taliansky hudobný skladateľ a dirigent Ennio Morricone.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies