Zverejnili nový trailer filmu Avengers 2: Vek Ultrona

NETKY.SK • 13 Január 2015, 14:54 • 2 min
Zverejnili nový trailer filmu Avengers 2: Vek Ultrona

BRATISLAVA - Spoločnosť Marvel zverejnila nový oficiálny trailer dobrodružného fantasy Avengers 2: Vek Ultrona. Krátke video dosiahlo od pondelka na službe YouTube viac ako dva a pol milióna pozretí.

slovakia

left justify in out

Upútavka prináša zábery obľúbených superhrdinov, nechýba ani ich úhlavný nepriateľ Ultron. Snímka sa do slovenských kín dostane 30. apríla.

 

 

Vo filme režiséra Jossa Whedona diváci a diváčky uvidia Roberta Downeyho Jr. (Iron Man), Chrisa Evansa (Kapitán Amerika), Chrisa Hemswortha (Thor), Scarlett Johansson (Čierna Vdova), Marka Ruffala (Hulk), Samuela L. Jacksona (Nick Fury), Jeremyho Rennera (Hawkeye) a Toma Hiddlestona (Loki), ktorí si zahrali aj v prvom filme Avengers: Pomstitelia (2012). V novinke sa ukážu aj Idris Elba (Heimdall), Aaron Taylor-Johnson (Quicksilver) a Elizabeth Olsen (Scarlet Witch). James Spader prepožičal hlas zloduchovi Ultronovi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies