Zverejnili nový singel zosnulej Christiny Grimmie

NETKY.SK • 20 Február 2017, 09:32 • 2 min
Zverejnili nový singel zosnulej Christiny Grimmie

LOS ANGELES - Rodina zosnulej americkej speváčky Christiny Grimmie zverejnila skladbu Invisible, ktorá je prvým singlom z pripravovaného posmrtného albumu.

slovakia

left justify in out

Interpretkini rodičia a brat Marcus okrem toho oznámili, že plánujú v speváčkinom mene založiť nadáciu, ktorej venujú výťažok z predaja singla. Zatiaľ sa však nerozhodli, na čo bude nadácia zameraná. "Christina sa veľmi zaujímala o mnoho veci, ako napríklad o zvyšovanie povedomia o rakovine prsníka, ochranu zvierat či programy zamerané proti šikane. Takže momentálne rozmýšľame, ako bude najlepšie tieto peniaze použiť," uviedol Marcus Grimmie.

 

 

Christina Victoria Grimmie sa narodila 12. marca 1994 v Marltone v štáte New Jersey. Do povedomia verejnosti sa dostala coververziami skladieb na službe YouTube. V rokoch 2011 až 2013 vystupovala ako predskokanka na koncertoch Seleny Gomez. Preslávila sa však až účinkovaním v súťaži The Voice, kde v roku 2014 skončila na treťom mieste. Vydala štúdiovku With Love (2013) a EP nahrávky Find Me (2011) a Side A (2016). Dvadsaťdvaročnú speváčku vlani 10. júna v koncertnej sále The Plaza Live v Orlande zastrelil istý Kevin James Loibl, keď po vystúpení rozdávala autogramy. Loibl ju zasiahol celkovo trikrát, kým ho spomínaný Marcus zrazil k zemi, na čo sa útočník na mieste zastrelil. Speváčku následne previezli do nemocnice, tam však zraneniam podľahla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies