Zverejnili novú verziu klipu k piesni z filmu Rozprávky pre Emu

NETKY.SK • 17 Október 2016, 13:07 • 2 min
Zverejnili novú verziu klipu k piesni z filmu Rozprávky pre Emu

BRATISLAVA - Producenti filmu Rozprávky pre Emu, ktorý uvedú do slovenských kín 3. novembra, zverejnili upravenú verziu videoklipu k piesni Pro Emu.

slovakia

left justify in out

Tú pre film nahral český spevák Michal Hrůza a jeho Kapela hrůzy. Videoklip tvorcovia po prvý raz predstavili už koncom septembra, ale neskôr ho stiahli s odôvodnením, že ho prepracujú a predstavia v novom zostrihu. Diváci a diváčky si nové video môžu pozrieť prostredníctvom YouTube.

 


Romantickú komédiu Rozprávky pre Emu (2016) nakrútil Rudolf Havlík, ktorý je tiež autorom scenára. V hlavných úlohách sa v nej predstavia Aňa Geislerová, Ondřej Vetchý a Ema Švábenská. Okrem nich si v novinke zahrali napríklad aj Vilma Cibulková, Anna Polívková, Jiří Dvořák, Marek Taclík, Oldřich Vlach, Jana Bernášková, Věra Křesadlová či Petr Čtvrtníček. Film rozpráva príbeh Petra Millera, ktorého stvárnil Ondřej Vetchý.

 

Ten už niekoľko rokov pracuje ako imigračný úradník v Londýne. Jedného dňa mu však zavolajú z Prahy, že ho slobodná matka, ktorá mala vážnu autonehodu, uviedla ako otca svojej osemročnej dcéry a v prípade núdze aj ako jej opatrovníka. Peter sa preto rozhodne vrátiť do Česka, aby sa o svoju údajnú dcéru postaral.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies