Zverejnili nominácie na divadelné ceny Evening Standard

NETKY.SK • 18 November 2014, 12:03 • 2 min
Zverejnili nominácie na divadelné ceny Evening Standard

LONDÝN - Medzi nominovanými na divadelné ceny denníka London Evening Standard sú aj hviezdy ako Tom Hiddleston, Gillian Anderson alebo Kristin Scott Thomas.

slovakia

left justify in out

O trofeje sa uchádzajú napríklad aj Mark Strong, Ben Miles, Billie Piper alebo Helen McCrory. Galavečer 60. ročníka udeľovania cien sa bude konať 30. novembra v divadle London Palladium. Moderátormi slávnosti budú Steve Coogan a Rob Brydon.

 

Tridsaťtriročný Hiddleston sa uchádza o cenu pre najlepšieho herca vďaka stvárneniu titulnej postavy v Shakespearovom Coriolanovi. Jeho konkurentmi sú Mark Strong (A View from the Bridge) a Ben Miles (Wolf Hall a Bring Up the Bodies). V kategórii Najlepšia herečka je nominovaných päť umelkýň - Gillian Anderson (Električka zvaná Túžba), Kristin Scott Thomas (Elektra), Helen McCrory (Medea), Billie Piper (Great Britain) a Tanya Moodie (Intimate Apparel). 

 

Kategória Najlepšia hra má štyri nominácie - Intimate Apparel, The James Plays, King Charles III a The Nether. Rovnako štyria uchádzači sú i v kategórii muzikálov, kde sú nominované predstavenia Here Lies Love, Sunny Afternoon, Dogfight a The Scottsboro Boys. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona