Zverejnili nominácie na American Music Awards

NETKY.SK • 10 Október 2013, 20:00 • 2 min
Zverejnili nominácie na American Music Awards

LOS ANGELES - Hip-hopové duo Macklemore & Ryan Lewis ovládlo tohtoročné nominácie na American Music Awards, ktoré rozdajú 24. novembra. Macklemore & Ryan Lewis môžu získať až šesť cien, keď ich nominovali v kategóriách Interpret roka, Nováčik roka, Najlepšie popová/rocková skupina alebo duo, Najlepší rapový/hip-hopový interpret, Najlepší rapový/hip-hopový album za nahrávku The Heist (2012) a Singel roka za skladbu Thrift Shop.

slovakia

left justify in out

Cenu pre interpreta roka môžu okrem dua Macklemore & Ryan Lewis získať aj Bruno Mars, Rihanna, Taylor Swift a Justin Timberlake. V kategórii Singel roka zas okrem Thrift Shop nominovali aj skladby Blurred Lines (Robin Thicke feat. T.I. & Pharrell) a Cruise (Florida Georgia Line feat. Nelly). Zvyšnými nominovanými na Nováčika roka sú Florida Georgia Line, Ariana Grande, Imagine Dragons a Phillip Phillips. V kategórii Najlepšia popová/rocková interpretka majú šancu uspieť Pink, Rihanna a Taylor Swift, medzi mužmi sú to Bruno Mars, Robin Thicke a Justin Timberlake. Medzi popovými/rockovými skupinami sú spolu s Macklemoreom a Ryanom Lewisom nominovaní One Direction a Imagine Dragons. Justin Bieber, ktorý si vlani odniesol tri ceny, tento rok nezískal žiadnu nomináciu. Na ceremoniáli v Nokia Theatre v Los Angeles vystúpia napríklad Miley Cyrus alebo spomínaná kapela Imagine Dragons.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona