Zverejnili klip k piesni Anybody's You zosnulej Christiny Grimmie

NETKY.SK • 19 August 2016, 11:07 • 2 min
Zverejnili klip k piesni Anybody's You zosnulej Christiny Grimmie

MARLTON - Rodina zosnulej americkej speváčky Christiny Grimmie zverejnila vo štvrtok videoklip k jej piesni Anybody's You. Novinka je súčasťou video minisérie The Ballad of Jessica Blue, ktorá postupne ponúka štyri interpretkine klipy. Okrem Anybody's You sú nimi aj videá ku skladbám Snow White, Deception a Without Him, pričom klip k druhej menovanej predstavili 11. augusta.

slovakia

left justify in out

Piesne pochádzajú z EP nahrávky Side A, ktorá sa dostala na trh tento rok vo februári. Videá, ktoré speváčka nakrútila za štyri dni, budú aj naďalej zverejňovať prostredníctvom služby YouTube a tiež sociálnej siete Facebook, pričom premiéru budú mať na webstránke Billboard.com. Zostávajúce klipy k piesňam Deception a Without Him sprístupnia 25. augusta a 1. septembra.


Christina Victoria Grimmie sa narodila 12. marca 1994 v Marltone v štáte New Jersey. Do povedomia verejnosti sa dostala coververziami skladieb na službe YouTube. V rokoch 2011 až 2013 vystupovala ako predskokanka na koncertoch Seleny Gomez. Preslávila sa však až účinkovaním v súťaži The Voice, kde v roku 2014 skončila na treťom mieste. Vydala štúdiovku With Love (2013) a EP nahrávky Find Me (2011) a spomínanú Side A (2016). Tento rok 10. júna ju zastrelil fanúšik Kevin James Loibl v Orlande na Floride, keď rozdávala autogramy. Dožila sa 22 rokov.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies