Zverejnili herecké obsadenie remakeu seriálu Dad's Army

NETKY.SK • 9 Október 2014, 15:06 • 2 min
Zverejnili herecké obsadenie remakeu seriálu Dad's Army

BRATISLAVA - Tvorcovia filmového remakeu britského seriálu Dad's Army (1968 - 1977) zverejnili herecké obsadenie snímky.

slovakia

left justify in out

V novinke sa predstavia Bill Nighy, Catherine Zeta-Jones, Toby Jones, Tom Courtenay, Michael Gambon, Blake Harrison, Danny Mays, Bill Paterson, Sarah Lancashire, Alison Steadman, Mark Gatiss či Annette Crosbie.

 

Snímku, ktorej dej sa bude odohrávať v roku 1944, by mali začať nakrúcať tento mesiac v oblasti Yorkshire. O réžiu sa postará Oliver Parker, ktorý má na konte počiny ako Othello (1995), Ideálny manžel (1999), Je dôležité mať Filipa (2002), Dorian Gray (2009) alebo Johnny English sa vracia (2011). Scenár má na starosti Hamish McColl. 

 

Obľúbený televízny sitkom z produkcie BBC z obdobia druhej svetovej vojny Dad's Army ponúkol v spomínanom období deväť sezón. Na scenári sa podieľali David Croft, Jimmy Perry a Harold Snoad, na réžii okrem Crofta a Snoada aj Bob Spiers a Robert Knights. Herecké obsadenie tvorili Arthur Lowe, John Le Mesurier, Clive Dunn, John Laurie, Arnold Ridley či Ian Lavender, ktorí si zároveň zahrali aj vo filme Dad's Army Normana Cohena z roku 1971.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies