Zverejnili harmonogram festivalu Rock in Vienna

NETKY.SK • 28 Máj 2015, 13:53 • 2 min
Zverejnili harmonogram festivalu Rock in Vienna

VIEDEŇ - Organizátori rakúskeho festivalu Rock in Vienna zverejnili časový rozpis programu jednotlivých dní. Podujatie bude od 4. do 6. júna hostiť viedenský Donauinsel.

slovakia

left justify in out

Návštevníci sa môžu tešiť na 32 účinkujúcich, ktorí sa predstavia na dvoch pódiách - Mindstage a Soulstage, ale taktiež na Fun zónu, leteckého akrobata Hannesa Archa a množstvo prekvapení. Zaujímavosťou prvého ročníka festivalu je, že k dispozícii budú len splachovacie záchody.

 

Program by sa mal začať na Soulstagei v piatok o 13:30, a to koncertom kapely Mayburn. Neskôr vystúpia aj A Day To Remember, 3 Days Grace, Body Count feat. Ice-T, Faith No More či Metallica, ktorá má vymedzený čas od 20:45 do 23:00. V piatok prídu na scénu napríklad Triggerfinger, Within Temptation, Incubus, The Hives a na záver dňa aj Muse, ktorí by mali hrať od 21:20 do 23:00. Sobotňajší program ponúkne kapely ako Babymetal, Airbourne, Sabaton či Limp Bizkit. Festival ukončí na Soulstagei legendárna americká formácia Kiss, ktorá by mala potešiť návštevníkov od 21:00 - 23:00. Kompletný program či mapa areálu sú dostupné na oficiálnej webstránke www.rockinvienna.at.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona