Zverejnili fotografiu tretieho samovražedného atentátnika zo štadióna

NETKY.SK • 23 November 2015, 07:04 • 2 min
Zverejnili fotografiu tretieho samovražedného atentátnika zo štadióna

PARÍŽ - Francúzska polícia dnes zverejnila fotografiu tretieho samovražedného atentátnika, ktorý minulý týždeň útočil pred národným štadiónom Stade de France v Paríži. Oznámila to agentúra DPA.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Polícia zverejnila fotografiu na sociálnej sieti Twitter deväť dní po teroristických útokoch, ktoré si vo francúzskej metropole vyžiadali 130 mŕtvych. Zároveň požiadala verejnosť o pomoc pri identifikácii muža. K fotografii teroristu je pripojený text: "Táto osoba je tretím mŕtvym páchateľom jedného z útokov vykonaných 13. novembra na Stade de France." Francúzska polícia už skôr zverejnila fotografie zvyšných dvoch páchateľov.

 

Dosiaľ bol identifikovaný iba jeden z tejto trojice - Bilal Hadfi (20), francúzsky občan žijúci v Belgicku. Identita zvyšných dvoch mužov zostáva neznáma, hoci boli zaregistrovaní, ako 3. októbra prekročili grécke hranice. Polícia sa domnieva, že atentátnici chceli rozpútať na štadióne masaker, ale nepodarilo sa im dostať dovnútra, a tak sa odpálili pred ním.

 

Pri policajnej razii na parížskom predmestí Saint-Denis, kde sa štadión nachádza, prišli tento týždeň o život tri osoby podozrivé z účasti na útokoch.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies