Zverejnili fotografie superzločincov z filmu Suicide Squad

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 09:42 • 2 min
Zverejnili fotografie superzločincov z filmu Suicide Squad

LOS ANGELES - Režisér David Ayer zverejnil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter fotografiu deviatich postáv z filmu Suicide Squad.

slovakia

left justify in out

Na zábere vidieť Willa Smitha v kostýme Deadshota, Margot Robbie ako Harley Quinn, Adama Beacha prezlečeného za Slipknota, Jaia Courtneyho ako Kapitána Boomeranga, Caru Delevingne ako Enchantress, Karen Fukuharu ako Katanu, Joela Kinnamana v kostýme Ricka Flagga, Adewalea Akinnuoye-Agbajeho ako Killera Croca a Jaya Hernandeza ako El Diabla. „Bojová jednotka X zhromaždená a pripravená,“ napísal filmár k obrázku.


Ayer ponúkol aj samostatnú fotografiu Willa Smitha ako Deadshota s maskou na tvári a zbraňou v rukách. V druhej polovici apríla zverejnil aj obrázok Jareda Leta prezlečeného za Jokera. Herecké obsadenie dopĺňajú aj Ike Barinholtz, Jim Parrack, Corina Calderon, Viola Davis, Common či Scott Eastwood. V snímke by sa mohli objaviť aj Jesse Eisenberg ako Lex Luthor a Ben Affleck ako Batman. Posledných dvoch menovaných uvidí verejnosť aj vo filme Batman vs. Superman: Úsvit spravodlivosti, ktorý plánujú uviesť do amerických kín 25. marca 2016.


V centre deja filmu Suicide Squad je rovnomenná tajná agentúra, ktorá združuje superzločincov. Tí sa výmenou za kratšie tresty zúčastňujú na nebezpečných misiách. Nakrúcanie odštartovali 13. apríla v Toronte. Hotovú snímku plánujú verejnosti predstaviť 5. augusta 2016.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona