Zverejnili ďalšiu ukážku z animovanej snímky Autá 3

NETKY.SK • 27 Február 2017, 13:42 • 2 min
Zverejnili ďalšiu ukážku z animovanej snímky Autá 3

HOLLYWOOD - Spoločnosti Disney a Pixar zverejnili prostredníctvom spoločného kanála na službe YouTube ďalšiu ukážku z animovaného filmu Autá 3, ktorý je ďalším pokračovaním úspešnej rozprávky Autá (2006).

slovakia

left justify in out

V jedenapolminútovom klipe možno vidieť zábery z automobilových pretekov či tréningy Jacksona Storma, čierneho športiaku z mladšej a rýchlejšej generácie áut, ktorý bude rivalom hlavného hrdinu Bleska McQueena. Ten sa bude v snímke po vážnej nehode snažiť opäť dostať do hry, s čím mu bude pomáhať horlivá technička a trénerka Cruz Ramirez. 

 


O réžiu novinky sa postaral Brian Fee, ktorý sa podieľal aj na tvorbe predchádzajúcich dvoch dielov z rokov 2006 a 2011. Scenár napísal Daniel Gerson. V originálnom znení McQueenovi znova prepožičal hlas Owen Wilson, spomínaného Storma narozprával Armie Hammer a Ramirez zase Cristela Alonzo. Hlasy svojim postavičkám opäť prepožičali aj Larry the Cable Guy či Bonnie Hunt. Slovenská distribučná premiéra filmu je naplánovaná na 15. júna. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies