Zverejnili ďalší trailer snímky Valerian a mesto tisícich planét

NETKY.SK • 30 Marec 2017, 13:47 • 2 min
Zverejnili ďalší trailer snímky Valerian a mesto tisícich planét

LOS ANGELES - Tvorcovia sci-fi Valerian a mesto tisícich planét zverejnili ďalší trailer. Viac ako dvaapolminútové video približuje misiu vládnych agentov Valeriana a Laureline v metropolitnom meste Alfa, ktoré združuje obyvateľov z celého vesmíru žijúcich v mieri a prosperite.

slovakia

left justify in out

 Dvojica, ktorá udržiava poriadok vo vesmíre, sa rozhodne pomôcť zabrániť jeho zničeniu tajomnou silou. V ukážke z adaptácie francúzskej komiksovej série Valérian et Laureline možno vidieť viacero záberov menovanej vesmírnej metropoly, mimozemských tvorov, speváčku Rihannu, ktorá stvárňuje kabaretnú umelkyňu či Clivea Owena ako veliteľa hlavných hrdinov. 

 



Za vznikom novinky stojí Luc Besson, ktorý ju režíroval a postaral sa aj o scenár. Titulného hrdinu stvárni americký herec Dane DeHaan, v úlohe jeho partnerky sa predstaví anglická herečka a modelka Cara Delevingne. Herecké obsadenie dopĺňajú napríklad Ethan Hawke, John Goodman, Herbie Hancock či Kris Wu. Slovenská distribučná premiéra snímky je naplánovaná na 20. júla.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona