Zverejnili akustickú verziu skladby She's Electric od Oasis

NETKY.SK • 26 August 2014, 16:53 • 2 min
Zverejnili akustickú verziu skladby She's Electric od Oasis

BRATISLAVA - Fanúšikovia už nefungujúcej britskej kapely Oasis si môžu vypočuť akustickú verziu skladby She's Electric. Pieseň pochádza z albumu (What's the Story) Morning Glory? (1995).

slovakia

left justify in out

Práve na očakávanej reedícii spomínanej štúdiovky sa bude nachádzať aj akustická verzia She's Electric. Vynovená nahrávka by mala vyjsť 29. septembra a ponúkne aj množstvo ďalšieho bonusového materiálu, ako napríklad koncertné záznamy piesní, demo verzie skladieb či B strany singlov.

 

Oasis vznikli v roku 1991. Na konte majú štúdiovky Definitely Maybe (1994), spomínanú (What's the Story) Morning Glory?, Be Here Now (1997), Standing On The Shoulder Of Giants (2000), Heathen Chemistry (2002), Don't Believe The Truth (2005) a Dig Out Your Soul (2008). Činnosť skupiny už od začiatku sprevádzali ostré a otvorené spory medzi gitaristom Noelom Gallagherom a bratom, spevákom Liamom Gallagherom. Kapela ukončila činnosť v auguste 2009.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies