Zverejnia videoklipy k štyrom piesňam Christiny Grimmie

NETKY.SK • 26 Júl 2016, 14:00 • 2 min
Zverejnia videoklipy k štyrom piesňam Christiny Grimmie

BRATISLAVA - Fanúšikovia a fanúšičky zosnulej americkej speváčky Christiny Grimmie sa môžu tešiť na štyri nové videoklipy. Informáciu potvrdil prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter interpretkin niekdajší agent Brian Teefey. Pôjde o klipy ku skladbám Snow White, Anybody's You, Deception a Without Him, ktoré spolu tvoria video minisériu The Ballad of Jessica Blue a pochádzajú z EP nahrávky Side A (2016).

slovakia

left justify in out

Interpretka nakrútila videá vo februári za štyri dni. Zverejnia ich prostredníctvom služby YouTube a tiež sociálnej siete Facebook, pričom premiéru budú mať na webstránke Billboard.com. Klip k piesni Snow White sprístupnia 11. augusta, k Anybody's You 18. augusta, k Deception 25. augusta a k Without Him 1. septembra.


Christina Victoria Grimmie sa narodila 12. marca 1994 v Marltone v štáte New Jersey. Do povedomia verejnosti sa dostala coververziami skladieb na službe YouTube. V rokoch 2011 až 2013 vystupovala ako predskokanka na koncertoch Seleny Gomez. Preslávila sa však až účinkovaním v súťaži The Voice, kde v roku 2014 skončila na treťom mieste.

 

Vydala štúdiovku With Love (2013) a EP nahrávky Find Me (2011) a spomínanú Side A (2016). Tento rok 10. júna ju zastrelil fanúšik Kevin James Loibl v Orlande na Floride, keď rozdávala autogramy. Dožila sa 22 rokov.





twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies