Zuzulová nezabudla na slovenských fanúšikov, oficiálne sa s nimi rozlúči už tento víkend!

NETKY.SK • 6 Apríl 2018, 17:12 • 2 min
Zuzulová nezabudla na slovenských fanúšikov, oficiálne sa s nimi rozlúči už tento víkend!

JASNÁ - Slovenská zjazdová lyžiarka Veronika Velez-Zuzulová má za sebou posledné olympijské vystúpenie v kórejskom Pjongčangu aj exhibičnú jazdu v kroji v slalome Svetového pohára v nemeckom Ofterschwangu. Na dlhoročnú stálicu zasnežených svahov čaká ešte jedna rozlúčka s kariérou, a to v najväčšom slovenskom lyžiarskom stredisku - Jasná v Nízkych Tatrách.

slovakia

left justify in out

Uskutoční sa v sobotu 7. apríla za účasti rodiny, priateľov, sponzorov a fanúšikov. Chýbať by nemala jej kamarátka a v posledných rokoch už aj veľká súperka Petra Vlhová.
 

"Podujatie sa uskutoční v lokalite Priehyba, Veronika odjazdí paralelný slalom a poslednýkrát bude súťažiť medzi bránami. Bude to oslava lyžovania a tiež vyvrcholenie lyžiarskej sezóny. Veronika končí svoju aktívnu kariéru s osobami, ktoré pre ňu veľa znamenajú či už v súkromnom alebo profesionálnom živote," píše sa v tlačovej správe spoločnosti TMR, ktorá vlastní a prevádzkuje aj stredisko Jasná Nízke Tatry.

Predpoludňajší program v sobotu v Jasnej moderuje Erika Barkolová, registrácia účastníkov sa začne už o 9.00 h a rekreační lyžiari sa môžu tešiť na výbornú lyžovačku a bohatú aprés-ski zábavu s Ratrak stageom. Podujatie s Veronikou Velez-Zuzulovou odštartuje o 13.00 h moderátor Slávo Jurko. Jeden z fanúšikov, ktorý sa na mieste zaregistruje, získa miestenku v paralelnom slalome a môže tak bok po boku zjazdiť kopec s lúčiacou sa lyžiarkou svetového formátu.

 

"Do paralelného slalomu s Veronikou postúpi aj víťaz z Hero Season Trophy Enrico Fiala, ktorý súťažil v kategórii detí do 12 rokov. Veronika sa so svojimi fanúšikmi stretne aj na autogramiáde, ktorá sa v lokalite Priehyba uskutoční v čase 14.30 - 15.30 h. Pre novinárov je približne o 16.30 h pripravená tlačová konferencia v kongresovej miestnosti Hotela Grand Jasná," informovali organizátori podujatia.

"Bude to taká rozlúčka, akú som vždy chcela. Veľkú časť programu organizačne zastrešoval môj otec, spolu sme potom dolaďovali detaily. Svoje do toho povedali aj ľudia zo strediska Jasná, ktorí už majú skúsenosti s podobnými podujatiami," povedala Veronika Velez-Zuzulová . "Nad inými strediskami ako Jasnou som ani nerozmýšľala, už aj preto, lebo si neviem predstaviť, kde inde by ešte mohol byť sneh v tomto čase a zároveň zabezpečiť, aby tam mohlo prísť viac ľudí. Čo sa týka programu, trať bude postavené ako na paralelný slalom, ale nechcem všetko prezrádzať," pokračovala Velez-Zuzulová.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies